Футболіст ФК "Шахтар" потрапив у скандал через лайк під постом про перемогу збірної РФ/ Колаж УНІАН, фото Istagram / ФК Шахтар, Sports.ru

Півзахисника ФК "Шахтар" Хусрава Тоірова оштрафють на місячну зарплату за лайк під постом про перемогу збірної РФ.

21 березня збірна країни-терориста Росії провела товариський матч проти Сербії, на якому здобула перемогу з рахунком 4:0. Російське видання Sports.ru у своєму "Інстаграмі" виклало пост, присвячений цьому матчу, і серед тих, хто лайкнули цей пост, відзначився і Тоіров.

Пізніше футболіст видалив лайк і відписався від сторінки, але це не допомогло йому уникнути покарання за свої дії. Як повідомляє "Футбол 24", ФК "Шахтар" ухвалив рішення оштрафувати його на місячну зарплату.

Відео дня

"У ФК "Шахтар" бачили реакцію Хусрава Тоірова під постом про перемогу країни-агресора. Вважаємо це неприпустимою і ганебною поведінкою. Футболіст буде оштрафований на місячну зарплату, а ці гроші будуть спрямовані на забезпечення одного з підрозділів ЗСУ, про що обов'язково буде зроблено звіт", - пояснили в донецькому клубі.

За інформацією "Футбол 24", Тоіров заробляє в "Шахтарі" приблизно 300 тисяч гривень на місяць.

Новини футболу

Збірна України з футболу здобула вольову перемогу над командою Боснії і Герцеговини в матчі плей-оф Євро-2024. Гра закінчилася з рахунком 2:1. Українці програвали до 85-ї хвилини, але потім забили два м'ячі з інтервалом у три хвилини.

У фіналі плей-офф відбору Україна зіграє проти Ісландії, яка розгромила Ізраїль (4:1).

Вас також можуть зацікавити новини: