Богдан В’юнник офіційно перейшов до польского клубу Лехія / скріншот

21-річний український нападник Богдан В'юнник підписав контракт із польским клубом "Лехія" із Гданська на правах вільного агента. Договір діє до 30 червня 2028 року, повідомляється на сайті нової команди українця.

Як відомо, більшу частину кар'єри В'юнник провів у донецькому "Шахтарі". Він регулярно викликався до молодіжних збірних України. Загалом за команди U-16, U-17 та U-21 В'юнник зіграв у 38 матчах.

Президент "Лехії" Паоло Урфер висловив велику радість із приводу переходу В’юнника до клубу.

Відео дня

"Спочатку ми були зацікавлені в оренді Богдана, потім дізналися про його конфлікт із попереднім клубом. Зрештою, гравець виявився вільним агентом і захотів приєднатися до "Лехії". ... У Богдана чудова швидкість. Він може грати на будь-якій позиції нападу. ... Він знає, як забивати голи і як змусити своїх партнерів забивати голи", - розповів Урфер.

Останні новини футболу

Син Андрія Шевченка Крістіан отримав український паспорт і зможе грати за національну збірну. Процедура отримання громадянства тривала менш ніж два місяці.

Тепер форвард англійського "Вотфорда" зможе виступати за збірну України на юнацькому рівні. Для цього йому залишилися пройти реєстрацію футбольного громадянства в ФІФА.

Також УНІАН повідомляв, коли пройдуть матчі 1/2 фіналу Кубка України з футболу. 3 квітня у Львові на стадіоні "Арена Львів" донецький "Шахтар" зустрінеться з одеським "Чорноморцем".

Наступного дня відбудеться матч "Полісся" (Житомир) - "Ворскла" (Полтава). Протистояння має пройти у Житомирі на Центральному міську стадіоні.

Вас також можуть зацікавити новини: