Тарас Качараба / фото ФК Славія

У середу, 31 серпня, в рамках шостого туру чемпіонату Чехії з футболу "Славія", кольори якої захищає українець Тарас Качараба, приймала на своєму полі "Тепліце". Гра завершилася розгромною перемогою господарів поля з рахунком 6:0.

27-річний український футболіст потрапив до стартового складу "Славії" на цей матч. На 61-й хвилині Тарас ударом головою забив гол, замкнувши флангову передачу Томаша Голеша. Після точного удару у виконанні українця рахунок у грі став 4:0 на користь празького колективу. 

Також у складі "Славії" в матчі з "Тепліце" голи забивали Ондржей Лінгр, Мозес Усор і Лукаш Провод, дубль на рахунку Станіслава Тецла.

"Славія" Прага - "Тепліце" - 6:0

Голи: Лінгр, 21, Тецл, 24, 50, Качараба, 61, Усор, 64, Провод, 86

Відео голу Качараби: 

Додамо, що для захисника збірної України це перша результативна дія в сезоні за 7 матчів у складі "Славії" у всіх турнірах.

Команда українського захисника в таблиці чемпіонату Чехії займає 1 місце, маючи в активі 15 очок. Вона на два пункти випереджає "Вікторію Пльзень".

Раніше УНІАН повідомляв, що півзахисник збірної України з футболу Руслан Малиновський відзначився ефектним голом ударом з дальньої дистанції в грі серії А проти "Мілана". 

Вас також можуть зацікавити новини: