"Динамо" - "Фенербахче" / фото ФК Динамо Київ

У середу, 20 липня, київське "Динамо" зіграє перший матч другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти турецького "Фенербахче". 

Через повномасштабну війну, яку розв'язала РФ на території України, київський клуб не може зіграти домашній матч кваліфікації ЛЧ на своєму полі. Тож, зустріч відбудеться у польському місті Лодзь на стадіоні ЛКС імені Владислава Крола. Обслужить гру 33-річний арбітр Гленн Нюберг зі Швеції.

Динамо - Фенербахче: прогноз

Явного фаворита в цьому протистоянні аналітики визначити не змогли, проте з невеликою перевагою віддають перевагу турецькому клубу. Так, коефіцієнт на перемогу "Динамо" становить 2,86, а на "Фенербахче" - 2,35. Нічия оцінюється коефіцієнтом 3,40.

Відео дня

Перемога киян або нічия оцінена коефіцієнтом 1,51, а турецької команди - 1,48. 

Експерти не впевнені, що в цьому матчі вболівальники зможуть побачити багато забитих голів. На те, що команди заб'ють не більше двох м'ячів, пропонується коефіцієнт 1,91.

Вихід "Динамо" в наступну стадію за підсумками двох матчів оцінений коефіцієнтом 2,20, а "Фенербахче" - 1,67.

Дивіться цей і наступні матчі київського "Динамо" в Лізі чемпіонів на Київстар ТБ.

Промокод UNIANSPORTS надасть безкоштовний доступ на 7 днів до платформи "Київстар ТБ". Активувати його дуже просто: завантажити додаток "Київстар ТБ" за посиланням https://kyivstar.page.link/J46M. Зайти в додаток, ввести свій номер телефону і пароль, який прийде в SMS. Перейти в розділ "Профіль", натиснути "Введення промокоду" і ввести промокод UNIANSPORTS. 

"Динамо" - "Фенербахче": перед матчем

  • Поєдинок проти "Фенербахче" - це перший матч оффіційний матч "Динамо" з початку повномасштабної війни.
  • Переможець протистояння вийде в третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Команда, що програла, потрапить до третього відбіркового раунду Ліги Європи.
  • "Динамо" в сезоні 2006/07 вже вибивало стамбульський "Фенербахче" з третього раунду відбору ЛЧ. Тоді перший матч у Києві "біло-сині" виграли з рахунком 3:1, а гра у відповідь у Стамбулі завершилася внічию - 2:2.
  • Також "Фенербахче" і "Динамо" перетиналися на стадії групового етапу Ліги чемпіонів в сезоні 2008/2009. Гра на полі "Фенербахче" завершилася внічию 0:0, а в столиці України київський гранд виграв з рахунком 1:0.
  • Гра-відповідь пройде 27 липня в Стамбулі на клубному стадіоні "Фенербахче" – "Шюкрю Сараджоглу".

Вас також можуть зацікавити новини: