"Більше, ніж тренер": екс-капітан Динамо Сидорчук відреагував на відставку Луческу

Сергій Сидорчук подякував Мірчі Луческу за роки спільної роботи.

Колишній капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук прокоментував рішення Мірчі Луческу покинути посаду головного тренера "біло-синіх"

У своєму Instagram український півзахисник опублікував зворушливий пост, в якому подякував румунському фахівцеві за роки спільної роботи. 

"Уже кілька днів у ступорі від новини, що Мірча Луческу покинув пост головного тренера "Динамо". Я збирався з думками, щоб віддячити містеру публічно. Не зробити цього не міг, тому що це важлива для мене і для моєї сім'ї людина. Більше, ніж тренер.

Він відкрив мені новий погляд на футбол, навчив бачити деталі, про які я раніше і не думав, змусив задуматися про життя після кар'єри. Своїм прикладом показав, як слід любити те, що ти робиш. Не уявляю його не в футболі, тому що це його життя. Хто б ще сидів і переглядав матчі, шукаючи свої помилки. Так, це людина, яка завжди шукає помилок у собі, а не в інших. Багатьом цього дуже не вистачає.

Ніколи не забуду, як Містер зустрів мою сім'ю в Бухаресті, коли нам потрібен був притулок після початку повномасштабного вторгнення. Він з дружиною були дуже добрі до нас, ми бачилися майже кожен день, спілкувалися - це було дуже важливо і цінно для нас. Кажуть, в темні часи видно світлі люди. Що стосується Мірчі, то саме так і було. Коли він був у лікарні, звичайно, я теж був поруч.

Я впевнений, що Містер заслуговував завершити кар'єру в українському футболі на більш мажорній ноті, в статусі чемпіона і з кубком в руках. Але це життя, це футбол. Він знає, що робить і в який час. Шкода, що багато хто не розуміє його філософію і підхід. Відразу попрошу утриматися від негативних коментарів, якщо вам хочеться такі написати.

Це пост моєї великої поваги та вдячності. Дякую за все", - написав Сидорчук.

Нагадаємо, Мірча Луческу оголосив про свою відставку з поста головного тренера "Динамо" після поразки від "Шахтаря" в рамках 13-го туру Української Прем'єр-ліги. 

У київському клубі румунський фахівець працював з літа 2020 року. Під його керівництвом команда виграла чемпіонат УПЛ, Кубок України і Суперкубок країни. 

Додамо, що після відходу Луческу київський клуб очолив легендарний екс-воротар "Динамо" і збірної України Олександр Шовковський

Вас також можуть зацікавити новини: