Олександр Зінченко проти Мохамеда Салаха / Скріншот з трансляції Setanta Sports

У неділю, 7 січня, в рамках 1/32 фіналу Кубка Англії з футболу "Арсенал" зіграє проти "Ліверпуля". 

Гра відбудеться на стадіоні "Емірейтс" у Лондоні. Головним арбітром зустрічі призначений Джон Брукс. 

"Арсенал" і "Ліверпуль" зустрічалися між собою зовсім недавно в рамках Англійської Прем'єр-ліги. Поєдинок відбувся 23 грудня на стадіоні "Енфілд" і завершився внічию з рахунком 1:1. У складі "канонірів" гол забив бразильський захисник Габріел. За "червоних" відзначився Мохамед Салах. 

Відео дня

В останніх іграх у "Арсенала" справи йдуть погано. Команда Мікеля Артети здобула всього 1 перемогу в останніх п'яти іграх, при двох нічиїх і двох поразках. Причому програли "каноніри" два останні матчі підряд - проти "Вест Хема" (0:2) і "Фулхема" (1:2). 

У "Ліверпуля" ситуація трохи краща. Підопічні Юргена Клоппа в п'яти останніх іграх здобули три перемоги і двічі зіграли внічию. Два останні матчі "червоні" виграли із загальним рахунком 6:2 - проти "Бернлі" (2:0) і "Ньюкасла" (4:2). 

Арсенал - Ліверпуль: прогноз

Фаворитом цього протистояння є "Арсенал". Перемогу "канонірів" оцінюють коефіцієнтом 1,94. На перемогу "Ліверпуля" приймають ставки з коефіцієнтом 3,60. Нічия - 3,85. 

Гол "Ліверпуля" в цій грі оцінюється коефіцієнтом 1,33. На гол "канонірів" можна поставити з коефіцієнтом 1,15. 

На думку аналітиків, найбільш вірогідним результатом матчу "Арсенал" - "Ліверпуль" є перемога "канонірів" з рахунком 2:1. Ставки на такий результат приймають з коефіцієнтом 8,60. 

Арсенал - Ліверпуль: трансляція

На території України в прямому ефірі поєдинок Кубка Англії між "Арсеналом" і "Ліверпулем" покаже телеканал Setanta Sports, який доступний в тому числі і на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ. За промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Крім того, зустріч "Арсенала" і "Ліверпуля" можна буде подивитися на OTT-платформі Setanta Sports.

Початок поєдинку - о 18:30 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: