Сергій Дерев'янченко / фото BoxingScene

Відомий український боксер, колишній претендент на титул чемпіона світу в середній вазі Сергій Дерев'янченко повертається в ринг.

36-річний українець проведе бій проти американця Джошуа Конлі. Поєдинок відбудеться 30 липня в Нью-Йорку, в андеркарді бою Денні Гарсія - Хосе Бенавідес.

Про це йдеться в прес-релізі від Showtime Championship Boxing.

Відео дня

Відзначається, що бій Дерев'янченко - Конлі буде 10-раундовим. 

30-річний Конлі на професійному рингу провів 21 бій. В активі американця 17 перемог, тричі він програв і один раз завершив поєдинок внічию.

36-річний Дерев'янченко формально програв чотири бої їх п'яти останніх. У грудні 2021 року українець сенсаційно програв рішенням суддів Карлосу Адамесу. Адамес, у свою чергу, в 2018 році переміг нокаутом у другому раунді Конлі.

Сергій Дерев'янченко: кар'єра

  • Дерев'янченко провів на профі-рингу 17 боїв. Він здобув 13 перемог при чотирьох поразках. Українець тричі боксував за титул чемпіона світу і у всіх боях поступився - Деніелу Джейкобсу, Геннадію Головкіну і Джермалу Чарло.
  • Дерев'янченко - бронзовий призер чемпіонату світу 2007 року.
  • Один з найкращих боксерів за історію Всесвітньої серії боксу в любителях.
  • На професійному рингу дебютував у липні 2014 року в середній ваговій категорії, під піклуванням американського промоутера, Lou DiBella.

Вас також можуть зацікавити новини: