Екс-чемпіон світу Постол вважає фаворитом майбутнього бою Усика / фото twitter.com/Tyson_Fury

Екс-чемпіон світу з боксу в першій напівсередній вазі за версією WBC Віктор Постол дав прогноз на найочікуваніший бій 2024 року за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком.

У своєму коментарі для Luckypunch Постол зазначив:

"Я дуже чекаю цього поєдинку, тому що буде дуже цікаво. У Олександра 3 пояси, у Ф'юрі, бій буде за абсолют. З нетерпінням буду чекати. Я думаю, ні, не думаю, а я впевнений, що Усик переможе. Я дивився бій Ф'юрі проти Нганну, дуже важкий, але я не думаю, що він це зробив спеціально, мабуть, він погано підготувався. Звичайно, до поєдинку з Усиком він буде добре готуватися. Але все одно я вважаю, що Олександр на голову вище, краще і перемога буде за ним".

Відео дня

Віктор Постол був чемпіоном світу за версією WBC в 2015-2016 роках.

Раніше свій прогноз на користь Усика зробив інший український боксер Сергій Богачук, який відзначив: 

"Думаю, що переможе Усик. Завдяки тому, що він заслужив. Він реальний роботяга. Він робить такий обсяг роботи. Він і фізично сильний. І інтелектуально. Класний пацан. Класний боксер. Те, що він робить. Те, чого він вже досяг... Усик — це легенда. Те, що він робить — просто неймовірно. Не знаю, чи був коли-небудь в історії такий тяж. Він настільки швидкий і рухливий, що може дати фору бійцеві середньої ваги. А він все це робить з вагою тяжа".

Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі і українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення найочікуванішого бою останніх років стане Саудівська Аравія.

Олександр Усик свій останній поєдинок провів у серпні минулого року проти Даніеля Дюбуа. Українець переміг нокаутом у дев'ятому раунді і захистив чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO. 

Всього в послужному списку Усика 21 перемога в 21 бою в професійній кар'єрі. 

Тайсон Ф'юрі за свою кар'єру здобув 34 перемоги в 35 боях (1 нічия) на профі-рингу. У своєму попередньому бою британець насилу здолав екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну. Поєдинок відбувся в жовтні 2023 року і завершився перемогою "циганського короля" роздільним рішенням суддів. 

Вас також можуть зацікавити новини: