Суперник Ломаченка відреагував на відмову українця від бою за звання абсолютного чемпіона світу

Австралієць підтримав рішення українського боксера допомогти своїй країні.

Австралійський боксер Джордж Камбосос відреагував на рішення Василя Ломаченка, який відмовився залишати Україну заради бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі через війну з російськими окупантами.

Австралієць з розумінням поставився до рішення українця відмовитися від наміченого на 5 червня бою. Камбосос написав звернення до Ломаченка у своєму Твіттері.

"Василь Ломаченко, я поважаю твоє рішення і повністю розумію його. Я молюся за тебе і твою країну. Будь ласка, залишайся в безпеці. І одного разу, коли я витру пол Девіном Хейні, ми проведемо бій між двома справжніми чемпіонами. Благослови тебе Бог", - написав Джордж Камбосос.

Додамо, що тепер з великою часткою ймовірності замість Ломаченка з австралійцем поб'ється американець Девін Хейні ( 27-0, 15 КО) - він пообіцяв прийняти в точності таку ж пропозицію, на яку погодився українець. 

Зазначимо, що 34-річний Ломаченко є членом батальйону територіальної оборони.

Відповідно до воєнного стану в Україні чоловікам у віці від 18 до 60 років, визнаним придатними до служби, заборонено залишати країну, але Ломаченко має такий дозвіл - заради чемпіонських боїв.

Вас також можуть зацікавити новини: