"Сьогодні немає боксера, здатного перемогти Усика": легенда боксу вражений рівнем українця

Майкл Мурер допустив грубу помилку, назвавши Усика російським боксером.

Триразовий чемпіон світу, володар поясів у двох вагових категоріях і перший в історії лівша чемпіон світу в хевіветі Майкл Мурер вражений діями в рингу Олександра Усика.

Легендарний у минулому боксер заявив, що зараз у світі немає нікого, хто міг би перемогти українського володаря поясів WBA, WBO, IBF і IBO.

"Усик - це феноменальний боксер. Зараз я не бачу боксера, хто міг би його перемогти.

У нього є зріст, розмах рук і він вміє боксувати. У нього багато досвіду. Він багато боксував по любителям, зустрічався з різними стилями - він може перемогти будь-кого", - сказав Мурер коментарі YouTube-каналу TRU SCHOOL SPORTS.

Варто відзначити, що 54-річний Мурер допустив грубу помилку в своєму інтерв'ю, назвавши Усика російським боксером, що пройшов російську любительську школу боксу.

Нагадаємо, цього літа Усик проведе реванш проти Ентоні Джошуа, якого він переміг 25 вересня 2021 року і відібрав у британця пояси WBA, WBO, IBF і IBO.

Раніше УНІАН повідомляв, що володар пояса WBC Тайсон Ф'юрі заявив про готовність повернутися на ринг, щоб побити Олександра Усика. Циганський король назвав єдину умову для свого повернення

Усик-Джошуа: що було раніше

  • Перший бій Джошуа проти Усика був визнаний головною подією боксу в 2021 році за версією видання The Ring. Українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів на території суперника - в Лондоні.
  • Реванш пройде в кінці липня або початку серпня, за словами Едді Хірна (промоутера Джошуа).
  • Британський боксер зухвало погрожує в рингу знищити Усика.
  • Після поразки кримчанину Джошуа зробив перестановки у своєму тренерському штабі.