Ф'юрі вважає, що виграв у першому поєдинку з українцем / фото - Getty Images

Тайсон Ф'юрі заявив, що буде більш сконцентрованим на ринзі під час реваншу з Олександром Усиком. Британський боксер поділився своїми очікуваннями від майбутнього бою, повідомляє ESPN.

Ф'юрі вважає, що переміг у першому поєдинку з Усиком. Проте він не збирається оскаржувати рішення суддів.

Британець розповів, що не вносив змін у підготовку до реваншу. Попри це, він пообіцяв змінити свій підхід до бою.

Відео дня

"Єдині корективи будуть у ніч бою, коли я буду більш сконцентрованим і в ринзі буде менше клоунади. Я робив багато дурниць, і це мені дорого коштувало", - сказав Ф'юрі.

Боксер зазначив, що не збирається зациклюватися на результатах свого першого бою з Усиком. Він додав, що очікує на ще один матч-реванш з українцем:

"Це буде трилогія. У мене вже було три трилогії".

Тренер британського боксера, Енді Лі, під час спілкування з кореспондентами YouTube-каналу Boxing News розповів, що не бачить у Ф'юрі будь-яких змін після першого поєдинку з Усиком. Він очікує, що британець буде більш підготовленим до другого бою:

"Перед першим боєм з Усиком у нього не було спарингів через розсічення. Тепер у нього буде повний табір і він набере форму".

Лі зазначив, що вважає Ф'юрі одним з найкращих бійців у суперважкій вазі в історії. Він підкреслив, що навіть програш Усику цього не змінює.

Реванш Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі - останні новини

Раніше УНІАН повідомляв, що український боксер Олександр Усик назвав річ, від якої йому довелося відмовитися під час підготовки до реваншу проти Тайсона Ф'юрі. За його словами, це забирало занадто багато часу, який можна було витратити з користю.

Крім того, тренер британського боксера в суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі, Енді Лі, пояснив, чому він програв у першому бою з Усиком. Він підкреслив, що травма британця внесла свої корективи в тренувальний процес.

Вас також можуть зацікавити новини: