Олександр Усик / фото K2 Promotions

Володар поясів WBO, WBA, IBF і IBO Олександр Усик проведе свій наступний бій 18 травня 2024 року за будь-яких обставин, навіть якщо Тайсон Ф'юрі не вийде на ринг. 

Про це розповів промоутер українського боксера Олександр Красюк. Функціонер зазначив, що якщо "Циганський король" знову зірве поєдинок з яких-небудь причин, то Усику підберуть іншого суперника. 

"Для Усика на 18 травня діятиме інше правило. Він повинен буде відбоксувати в цей день при будь-яких умовах. Якщо Ф'юрі знову зійде з дистанції, значить повинен бути готовий інший суперник, який буде в андеркарді цього поєдинку. Він буде готуватися до свого суперника на бій, як це нормально робиться у великих шоу. Якщо основний боєць сходить з дистанції, його змінює інший, якщо і він не може виступати - значить буде третій, який стане учасником основної події.

Відео дня

Реально, таке у великих поєдинках трапляється. Коли Усик боксував з Гасієвим і у нас було багато розбіжностей з організаторами, то в роздягальні там був якийсь крузер з Угорщини, який був готовий замінити Олександра, якщо він відмовиться від бою. Коли-небудь я буду писати мемуари і розповім про це", - розповів Олександр Красюк в інтерв'ю Sportarena.

Нагадаємо, бій Усик - Ф'юрі повинен був відбутися 17 лютого цього року, проте британець отримав травму під час спарингу у тренувальному таборі і поєдинок був перенесений. Нова дата поєдинку між Усиком і Ф'юрі - 18 травня 2024 року.

Додамо, що переможець бою Усик - Ф'юрі стане першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном в королівському дивізіоні і отримає від організаторів унікальний пояс, який буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесено напис "World Heawyweight Undisputed Champion". 

Вас також можуть зацікавити новини: