Олександр Усик / фото REUTERS

Володар поясів WBA, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі Олександр Усик пішов з теробороны, покинув Україну, але до реваншу проти британця Ентоні Джошуа все ще не почав підготовку.

Про це розповів менеджер українського боксера Егіс Клімас.

За словами промоутера, сторони досі не погодили остаточну дату бою і з цієї причини Усик в даний момент відпочиває і тренується в Європі.

Відео дня

"На даний момент Усик не готується до бою з Джошуа. Обговорення з командою Ентоні в самому розпалі. Ми пробуємо почати підготовку до реваншу. Зараз у нас ще немає дати бою, немає нічого.

Зараз Усик в Європі. Звичайно, ми хочемо провести реванш з Джошуа. До того ж це прописано в контракті. Після цього було б добре провести уніфікацію з Тайсоном Ф'юрі", - розповів Клімас в інтерв'ю YouTube-каналу TMZ Sports.

Нагадаємо, Василь Ломаченко відмовився залишати Україну для проведення бою з австралійцем Джорджем Камбососом за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Усик - Джошуа: що відомо про реванш

  • 25 вересня минулого року Олександр Усик переміг у Лондоні Ентоні Джошуа одноголосним рішенням суддів і відібрав у нього чемпіонські пояси WBA, WBO і IBF.
  • У контракті на перший бій Усика і Джошуа була прописана опція реваншу на випадок поразки британського боксера. Джошуа скористався нею.
  • Стало відомо, як розподілять гонорари в поєдинку-реванші.