Олександр Усик / фото REUTERS

Легенда світового боксу і член Залу слави Баррі Макгіган поділився своїм прогнозом на майбутній поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі

Колишній боксер не вірить, що британець зможе здолати українця. На думку колишнього боксера, у "Циганського короля" не найміцніше підборіддя і технічний Усик доставить Тайсону більше проблем, ніж це зробив Нганну. 

"Виступ Ф'юрі (в бою з Нганну) не можна не брати до уваги. Френсіс - дуже сильний хлопець, роботизований і одноманітний, з гарним розмашистим хуком передньою рукою. При цьому він не міг викидати швидкі комбінації і робив весь час те ж саме. Тим дивніше, що чемпіон світу в суперважкій вазі був відправлений в нокдаун таким ударом.

Відео дня

Давайте відверто: Тайсон багаторазово опинявся на настилі, так що у нього не найміцніше підборіддя. Він підвівся і згодом діяв набагато обережніше. Вважаю, що він по праву виграв бій, але це було видовищно. Певною мірою він підвів себе", - сказав Баррі Макгігана в коментарі YouTube-каналу "Pro Boxing Fans".

Нагадаємо, бій Усик - Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії.

У цьому поєдинку британець і українець визначать першого абсолютного чемпіона світу в королівському дивізіоні з 2000 року. Крім того, Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі визначать першого в історії "абсолюта", який буде володіти чотирма основними чемпіонськими поясами.

Вас також можуть зацікавити новини: