Олександр Усик / фото REUTERS

Володар поясів в суперважкій вазі Олександр Усик розповів про найважчу битву в його кар'єрі. 

Український чемпіон зазначив, що найважчим боєм для нього, як і для всіх українців, є боротьба з російськими окупантами, які напали на Україну. 

"Чи буде бій з Фʼюрі найважчим у моїй кар'єрі? Ні. Ми ще не боксували. Це просто спорт, це бокс. Зараз у нас, в українців, і в мене особисто, найважчий бій - це боротьба з ворогом, який напав на нашу країну.

Відео дня

Як мені вдається сфокусуватися на спортивній кар'єрі в такі часи? Тому що таким чином я допомагаю хлопцям, які захищають нашу країну. Не потрібно фокусуватися на тому, чим ти не володієш, чим ти не можеш керувати. Треба робити фокус на тому, в чому ти зможеш бути найкращим", - наводить слова Олександра Усика Sky Sports Boxing.

Нагадаємо, Олександр Усик наступний поєдинок проведе проти Тайсона Ф'юрі. Бій за титул абсолютного чемпіона світу в королівському дивізіоні відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії.  

Напередодні відбулася перша офіційна прес-конференція Тайсона Ф'юрі та Олександра Усика перед історичним боєм. Боксери також провели першу битву поглядів, в ході якої "Циганський король" почав штовхати українця. 

Додамо, що переможець бою Усик - Ф'юрі стане першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном в хевівейті, а також першим абсолютним чемпіоном в епоху чотирьох поясів. 

Вас також можуть зацікавити новини: