Василь Ломаченко / фото Top Rank

Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко зробив нову скандальну публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Боксер опублікував ролик інформаційного агентства "Союз православних журналістів" (СПЖ), яке публікує новини УПЦ Московського патріархату.

У ролику йдеться, що члени Синоду УПЦ три години чекали під офісом президента України Володимира Зеленського. Однак він їх не прийняв. Чи була ця зустріч узгоджена з главою держави, не відзначається.

Відео дня

Автори підкреслюють, що вчинок президента "є показовим приниженням мільйонів віруючих УПЦ, приниженням мільйонів виборців, громадян України".

Ломаченко знову оскандалився, опублікувавши відео від УПЦ МП про 'демонстративне приниження' від Зеленського

"Питання зовсім не в тому, що Зеленський не прийняв синодалів, проблема в тому, як це було зроблено. Настоятеля та ієрархів найбільшої конфесії країни протримали на вулиці біля блок-посту кілька годин, а потім прогнали сиреною.

І це при тому, що Зеленський був на місці і хоч кілька хвилин міг точно знайти. Архієреїв не запросили почекати всередині, не запропонували хоча б сісти.

Якщо коротко, ситуацію можна охарактеризувати двома словами: "демонстративне приниження". І це приниження не Онуфрія, Павла чи Антонія. Це показове приниження мільйонів віруючих УПЦ, приниження мільйонів виборців, громадян України. Трагедія якраз в цьому", - йдеться в відео.

Варто відзначити, що це вже не перша скандальна історія за участю Ломаченка. Раніше Василь потрапив у скандал, опублікувавши спільні фото і дві частини інтерв'ю зі скандальним Митрополитом Лукою, проти якого були введені санкції

Після цього сторінка боксера в Instagram була заблокована на території України, а громадська організація "Рух ЧЕСНО" внесла Ломаченка до реєстру зрадників України.

Також нещодавно Василь Ломаченко відзначився скандальним вчинком на турнірі UFC в США, де він обіймався і зробив фото з російським бійцем ісламом Махачовим, який є другом глави Чечні Рамзана Кадирова і підтримує війну РФ проти України.

Вас також можуть зацікавити новини: