Василь Ломаченко / фото Top Rank

Колишній чемпіон світу з боксу в трьох вагових категоріях Василь Ломаченко потрапив у новий скандал. 

Під час перегляду турніру UFC 285 В Лас-Вегасі (США) український боксер зробив спільне фото з представником країни-терориста Ісламом Махачєвим.

Про це повідомив громадський активіст Сергій Стерненко у своєму Twitter.

Відео дня

"Під час однієї з перерв, Ломаченко підійшов до росіянина Іслама Махачєва, приобійняв його, та зробив спільне фото. Махачєв підтримує агресію свого свинарника проти України. Власне, Ломаченко підтримує цю агресію теж", - написав Стерненко.

twitter.com/sternenko

Епізод зі спільним фото Ломаченка і Махачєва також потрапив на відео, опубліковане офіційним акаунтом UFC.

Додамо, що Іслам Махачєв є чемпіоном UFC у легкій вазі (до 70 кг). У травні 2022 року спортсмен особисто запрошував дітей з так званої "ДНР" на заняття до нього в Махачкалу.

Також Махачов відомий приятельськими стосунками з лідером Чечні Рамзаном Кадировим, з яким регулярно зустрічається.

Нагадаємо, Василь Ломаченко перебуває в США, де готується до бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) проти американця Девіна Хейні.

Поєдинок Ломаченко - Хейні відбудеться 20 травня в Саудівській Аравії.

Свій останній бій Василь провів у жовтні 2022 року проти Джамейна Ортіса. В даному протистоянні українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів. В його активі 17 перемог (11 нокаутом) і дві поразки.

Раніше УНІАН повідомляв, що громадська організація "Рух ЧЕСНО" внесла Василя Ломаченка до списку держпредателів України.

Вас також можуть зацікавити новини: