Тайсон Ф'юрі / фото twitter.com/trboxing

У ніч на 24 квітня британський боксер Тайсон Ф'юрі нокаутом у шостому раунді переміг свого співвітчизника Ділліана Уайта і захистив пояс чемпіона світу WBC в суперважкій вазі.

Перемогу Ф'юрі, а також слова Циганського короля про завершення кар'єри прокоментував колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі Леннокс Льюїс.

"Ф'юрі знаходиться на піку своєї кар'єри, він найкращий суперважкоатлет у світі. Ніщо його не зупинить. Він візьме якийсь час, відпочине і повернеться до нас. Я зрозумію, якщо Ф'юрі закінчить кар'єру, але сподіваюся, що він повернеться. Я сумніваюся, що він піде. Думаю, Ф'юрі повернеться на ринг. Я вірю, що Ф'юрі захоче стати абсолютним чемпіоном.

Відео дня

Ф'юрі завжди мене приголомшував. Це був чудовий бій для нього. Врешті Ділліан Уайт навіть не знав, що його чекає. Це був чудовий аперкот. Я не думав, що стійка лівші від Уайта якось вплине на Ф'юрі. Ділліан Уайт розпрямлявся, а Ф'юрі рухався з боку в бік. Це відкрило Уайта для аперкоту. Він намагався стримати Джеб Тайсона. Ф'юрі швидко це зрозумів і викинув аперкот", - наводить слова Льюїса Fightnews.

Додамо, що батько і тренер британського супертяжу Джон Ф'юрі спростував слова Тайсона і зізнався, що його син проведе бій проти переможця пари Усик - Джошуа.

Додамо, що реванш Усик - Джошуа має відбутися цього літа.

Ф'юрі - Уайт: після бою

  • В активі Ф'юрі 32 перемоги в 33 боях, 27 з яких 33-річний спортсмен виграв нокаутом. Один бій Циганського короля завершився внічию - це був перший поєдинок проти американця Деонея Вайлдера в 2018 році.
  • Уайт за свою професійну кар'єру провів 31 бій, 28 з яких він виграв і три програв. 19 разів Ділліан Уайт перемагав своїх суперників нокаутом. 
  • Свій минулий бій Тайсон Ф'юрі провів у жовтні минулого року, тоді Циганський король нокаутував Деонтея Вайлдера і захистив титул чемпіона світу за версією WBC.
  • Ділліан Уайт в березні 2021-го року в реванші в четвертому раунді нокаутував росіянина Повєткіна і повернув собі титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, і другорядний пояс WBC Diamond.