Тайсон Ф'юрі / Фото REUTERS

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі солідно поповнив свій гаманець після поєдинку проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну

У коментарі виданню EXPRESS "Циганський король" розповів, що за бій з камерунським бійцем він заробив близько 61 мільйона доларів. 

Варто відзначити, що в останніх трьох своїх боях Ф'юрі в середньому отримував по 29 мільйонів доларів за поєдинок - проти Дерека Чісори, Ділліана Уайта і Деонтея Вайлдера. Найбільшу суму "Циганський король" заробив за поєдинок проти Уайта - 36 мільйонів доларів.

Відео дня

Таким чином, гонорар за бій з Нганну став найбільшим в його кар'єрі. 

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі переміг Френсіса Нганну роздільним рішенням суддів у ніч на 29 жовтня цього року. У 3-му раунді камерунець відправив британця в нокдаун, проте розвинути свою перевагу і виграти бій йому не вдалося. 

Свій наступний поєдинок Тайсон Ф'юрі проведе проти Олександра Усика. Бій відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). 

Вперше в історії на кону стоятимуть 4 головні титули в суперважкій вазі - пояс WBC (Тайсон Ф'юрі) і пояси IBF, WBA і WBO (Олександр Усик).

Додамо, що переможець бою Усик - Ф'юрі стане першим в 21-му столітті абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Останнім загальним чемпіоном у королівському дивізіоні був Леннокс Льюїс. 

Вас також можуть зацікавити новини: