"Це найімовірніший суперник": промоутер Усика розповів про наступного супротивника українця

Наступним суперником українця буде Даніель Дюбуа або Філіп Хргович.

Напередодні стало відомо, що був зірваний бій за титул абсолютного чемпіона світу між володарем поясів WBO, WBA, IBO і IBF Олександром Усиком і чемпіоном за версією WBC Тайсоном Ф'юрі. 

Промоутер українського боксера Олександр Красюк раніше підтвердив інформацію, що мегафайт Усик - Ф'юрі не відбудеться

У коментарі iFL TV Красюк розповів про плани Олександра Усика на найближче майбутнє, назвавши ім'я наступного найбільш ймовірного суперника українця.

"Ми розмовляли з Френком Уорреном. Обидва прийшли до висновку, що з переговорами по бою Усика з Ф'юрі пора закінчувати.

Вирішили вже на цьому тижні почати переговори по бою з Дюбуа. Це найімовірніший суперник, але все буде залежати від його стану здоров'я. Все буде залежати від того, чи готовий він битися.

Ви ж пам'ятаєте, що в останньому проведеному бою він пошкодив коліно. Причому там була важка травма", - заявив Олександр Красюк.

Промоутер українського боксера також зазначив, що якщо організувати поєдинок проти Дюбуа не вийде, то вони будуть домовлятися про бій проти хорвата Філіпа Хрговича, який є обов'язковим претендентом по лінії IBF.

Нагадаємо, свій останній бій Олександр Усик провів проти Ентоні Джошуа. У серпні минулого року українець переміг британця в реванші роздільним рішенням суддів і захистив пояси WBO, WBA, IBO і IBF.

Вас також можуть зацікавити новини: