Матір спортсменки працювала на підприємстві, куди влучила ракета / колаж УНІАН, фото facebook.com/minmolodsport

У Миколаєві учора під час ракетного обстрілу загинула мама спортсменки національної збірної України зі стрибків на батуті Світлани Малькової. Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України. 

"Малькова у складі національної збірної України зі стрибків на батуті завтра (22 березня – УНІАН) мала розпочати змагання на Кубку світу у німецькому Котбусі. Змагання є ліцензійними до Олімпійських ігор у Парижі-2024. Там спортсменку застала жахлива трагічна звістка: загинула її мама, Олена Сиванич", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 55-річна жінка працювала на промисловому підприємстві у Миколаєві, по якому учора ввечері росіяни вдарили балістичною ракетою, внаслідок чого шестеро людей постраждали, мама спортсменки загинула.

Відео дня

"Сьогодні (21 березня - УНІАН) російська ракета вбила мою маму", — цитує міністерство слова з допису сестри Світлани в Instagram.

У Мінмолодьспорту додали, що перше знайомство Світлани Малькової зі стрибками на батуті почалося саме у спорткомплексі цього підприємства, яке учора стало ціллю росіян. Тут проходили її перші тренування і почався шлях у великий спорт. Малькова — чемпіонка Всесвітніх ігор-2017, срібна призерка Європейських ігор-2019, бронзова призерка чемпіонату Європи-2018 у синхронних стрибках на батуті.  

Ракетний удар по Миколаєву 21 березня – деталі

21 березня російська армія завдала по Миколаєву балістичного удару з території тимчасово окупованого Криму. Ракета влучила у промислове підприємство. 

Внаслідок атаки одна жінка загинула, поранено шість працівників підприємства.

Вас також можуть зацікавити новини: