Форму українських олімпійців визнали найкращою / фото REUTERS

Форму збірної України на Олімпійських іграх-2020 відоме американське видання PEOPLE визнало однією з кращих. Експерти видання так само відзначили екіпіровку збірних США, Великобританії, Австралії, Нідерландів та Італії.

Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету.

"Екіпірування українських атлетів вразило експертів видання під час параду на церемонії відкриття японської Олімпіади. Найпопулярніший американський журнал назвав парадну українську форму новаторською та водночас зручною і практичною", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

До розробки форми для української збірної залучили спортсменів та Комісію атлетів НОК. Ідея колекції в тому, що спорт – це стиль життя, а колірна гамма поєднує традиційні, але ніжні синьо-жовтих кольори, що символізує надію і віру.

Читайте також"Аякс" присвятив нову форму Бобу Марлі та одній з найпопулярніших його пісеньВсього експерти People розглянули екіпіровку 206 команд-учасниць Олімпіади-2020.

Як раніше повідомляв УНІАН, 12 липня Національний олімпійський комітет України представив нову форму для спортсменів, які вирушили на XXXII літні Олімпійські ігри. Ось тільки вболівальники не оцінили новаторську екіпіровку українських олімпійців і розкритикували вибір НОК.