Даяна Ястремська / фото REUTERS

Одна з найкращих українських тенісисток Даяна Ястремська відреагувала на обстріл рідної для неї Одеси російською армією.

23-річна спортсменка опублікувала пост в Instagram, в якому закликала світові тенісні організації справедливо поставитися до російських і білоруських тенісистів. 

"WTA і ITF, просто перевірте мої сторіс, або подивіться кілька відео, або може відвідайте Україну? Тоді ви зміните вашу думку про росіян.

Відео дня

Хтось добре спить зараз, ви знаєте, про кого я, а хтось намагається вижити. Або всі українські гравці протягом турнірів не сплять, тому що стежать за новинами. Це справедливо?", - написала Ястремська.

instagram.com/dayana_yastremskay

Додамо, що Даяна Ястремська напередодні успішно стартувала на престижно тенісному турнірі в італійському Палермо. У матчі першого раунду українка розбила представницю Сербії Мію Рістіч

Нагадаємо, в ніч на 19 липня російські окупанти атакували Україну. За кілька хвиль атак армія РФ вдарила по Одесі ракетами Х-22, Х-59, "Калібр", "Онікс", а також іранськими дронами-камікадзе "Shahed-136".

Вас також можуть зацікавити новини: