Загинув Артем Сачук / фото facebook.com/artem.sachuk

На війні в Україні загинув віце-президент Федерації шахів України Артем Сачук. Про це повідомив віце-президент Федерації шахів Миколаївської області Дмитро Горощенко.

"Захищаючи Україну з першого дня повномасштабного вторгнення загинув мій товарищ та колега Артем Сачук. Віце-президент Федерації шахів України, колишній президент федерації шахів Житомирської області, кандидат у майстри спорту, організатор багатьох дитячих, всеукраїнських та міжнародних змагань", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

У серпні Артем Сачук повідомляв в мережі, що отримав медаль "За військову службу Україні". "Є багато козаків, які заслуговували її більше за мене і вона насамперед належить моєму бойовому підрозділу - зведеній механізованій роті 184 НЦ. Царство небесне моїм полеглим побратимам, вічна слава тим, хто віддав частину життя і здоровʼя на захист нашої Держави", - писав він у Facebook.

Відео дня

Загибель українських спортменів на фронті:

Раніше стало відомо, що на Донецькому напрямку підірвався на міні чемпіон Європи і світу з кікбоксінгу Сергій Лисюк. Лікарі близько десяти днів намагалися врятувати його життя, однак не змогли.

На початку жовтня у Національноому олімпійському комітеті України повідомляли, що на війні загинув вже 361 український спортсмен та тренер.

Вас також можуть зацікавити новини: