false

У вівторок, 13 липня, Харківська міська рада провела урочистий прийом з нагоди перемоги 12-разових чемпіонів України з регбі-7 - регбістів клубу "Олімп". 

"В черговий раз щиро радий Вас вітати, і хочу сказати, що ми пишаємося клубом "Олімп". У вас вже 45 титулів, це феноменальний результат. Я радий, що ви розвиваєтеся і демонструєте такі успіхи завдяки президенту клубу Олександру Ярославському. Ви прославляєте не тільки Харків, а й всю Україну. Хочу привітати вас з такими досягненнями, нехай і далі триває добра традиція наших зустрічей. В Європі регбі - популярна гра, нехай вона стане такою ж і у нас", - сказав, звертаючись до спортсменів Ігор Терехов, перший заступник міського голови.

Гравці та тренери клубу "Олімп" отримали почесні грамоти та подяки. У відповідь регбісти презентували віце-меру Харкова Ігорю Терехову фірмовий клубний подарунок-футболку зі своїми автографами. 

Відео дня

"Ми раді, коли місто відзначає наші успіхи. Мета нашого клубу - прославити і Харків, і всю Україну за кордоном. Деякі наші хлопці (члени української збірної) повернулися нещодавно з чемпіонату Європи з регбі-7, там зайняли призові місця, сьогодні їм було дуже приємно приїхати та отримати таку увагу. Підтримка міста завжди відчувається. Так само нас мотивує і допомагає наш президент Олександр Ярославський. План у новому сезоні у нас один - завоювати першість", - розповів тренер РК "Олімп" Валерій Кочанов.

"Можна сказати, я виріс з "Олімпом" (з 13 років тут), мета нашої команди - грати та перемагати. "Родзинка" команди зараз - наші нові гравці, ми посилюємося, - поділився Вадим Колишкін, гравець і тренер "Олімпу". 

За підтримки беззмінного президента Олександра Ярославського харківський "Олімп" став найтитулованішим українським Регбійним клубом, зібрав величезну колекцію найвищих спортивних нагород і домігся стабільних видатних результатів. Спортсмени харківського клубу Ярославського-Кадрова основа національної збірної України з регбі, яку очолює тренер РК "Олімп" - Валерій Кочанов.