фото fbu.ua

Завтра, 6 грудня, на телеканалі УНІАН відбудеться трансляція чергової гри в межах баскетбольної Суперліги 2022/2023. Поєдинок відбудеться між командами "Будівельник" – "Прикарпаття". Початок матчу запланований на 19:00 за Києвом.

До слова, у попередній грі, що пройшла 25 листопада в межах Суперліги, "Будівельник" обіграв баскетбольний клуб "Старий Луцьк – Університет" із результатом 81 – 71.

Нагадаємо, що цього сезону київська команда бере участь одночасно у декількох чемпіонатах. Гру "Будівельника" також можна побачити в межах Балканської міжнародної баскетбольної ліги,  Кубка Європи ФІБА та Європейської Північної Ліги (ENBL).

Відео дня

Спеціально для українських вболівальників, клуб "Будівельник" безкоштовно надав ексклюзивні права на трансляцію своїх матчів загальнонаціональному телеканалу УНІАН, що входить до складу 1+1 media. Окрім безкоштовної трансляції на ТБ, глядачі можуть долучитися до перегляду у вільному доступі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є партнерським проєктом Київстар та 1+1 media.