Співак Філіп Катерін постав пофарбованим у блакитний колір і майже голим / скріншот із відео

Очільник іспанської Ла Ліги розкритикував, назвавши неприйнятною, нешанобливою та ганебною, церемонію відкриття Олімпійських ігор.

При цьому художній керівник церемонії відкриття Олімпійських ігор Томас Джоллі попереджав, що "дозволить собі порушити існуючий порядок і представить усіх". Він представив глядачам пародію на Таємну вечерю, на якій французький співак Філіп Катерин постав пофарбованим у блакитний блискучий колір і майже голим, пише Bild.

У деяких глядачів ця постановка не знайшла відгуку. Наприклад президент Ла Ліги Хав'єр Тебас заявив, що це ображає почуття вірян. "Неприйнятно, нешанобливо, ганебно. Використання зображення Таємної вечері на Олімпійських іграх у Парижі - це образа для християн", - заявив він.

Відео дня

Американський винахідник Ілон Маск також назвав церемонію відкриття Олімпіади-2024 "вкрай нешанобливою по відношенню до християн".

Відкриття Олімпіади-2024

Трійця російських спортсменів, які публічно підтримували агресію РФ в Україні, мають намір узяти участь в Олімпійських іграх у Парижі, незважаючи на правила.

Одного з найвидатніших футболістів в історії бразильця Зіко (Артур Антунес Коїмбра) пограбували на півмільйона доларів під час Олімпіади в Парижі. Відомого тренера відволікли і в цей час поцупили валізу, в якій були діаманти, годинник Rolex, кольє та готівка.

Вас також можуть зацікавити новини: