Футболісти Зорі / фото ФК Зоря

У четвер, 31 серпня, луганська "Зоря" зіграє матч-відповідь проти чеської "Славії" в рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи УЄФА. 

Зустріч команд пройде в польському місті Люблін на стадіоні "Арена Люблін". 

Головним арбітром матчу призначений французький рефері Жером Брісард. Допомагати йому будуть Алексіс Оже і Орельєн Бертомье.

Відео дня

Зоря - Славія: прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи

Перша зустріч команд завершилася перемогою чеської "Славії" з рахунком 2:0. 

Між матчами зі "Славією" луганський клуб зіграв поєдинок 5-го туру УПЛ проти "Миная". Зустріч завершилася внічию - 1:1. Після цієї гри у відставку з поста головного тренера "Зорі" подав Ненад Лалатович. Тимчасово обов'язки наставника команди виконує хорват Младен Бартулович. 

До слова, "Славія" на внутрішній арені також сенсаційно втратила очки. Празький клуб зіграв внічию проти "Яблонця" (1:1). 

На попередній стадії турніру клуб з Праги вибив віце-чемпіона минулого сезону УПЛ - "Дніпро-1" (3:0, 1:1).

Зоря - Славія: трансляція

Поєдинок 4-го раунду кваліфікації Ліги Європи між "Зорею" і "Славією" на території України в прямому ефірі покаже телеканал УНІАН.

Крім того, розширена версія матчу "Зоря" - "Славія" буде доступна до перегляду на YouTube-каналі FootballHub за цим посиланням. Коментуватиме матч - Олександр Мельниченко. Також пряма трансляція цієї зустрічі буде доступна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Початок матчу - о 20:00 за київським часом.

Нагадаємо, що у березні 2023 року група 1+1 media спільно з Фондом "Повернись живим" запустили збір коштів на "Лігу Аеророзвідки". У межах першого етапу проєкту вдалося зібрати 15 000 000 грн на закупівлю п’яти мобільних пунктів управління БпЛА. Натхненні результативністю збору медіагрупа спільно з Фондом компетентної допомоги армії вирішили запустити другий етап проєкту задля доукомплектування спеціальних автівок для аеророзвідників 10 бортами "Лелека-100".

Традиційно, акумулювання коштів відбуватиметься в межах трансляцій футбольних поєдинків Чемпіонату України з футболу на ресурсах групи 1+1 media – телеканалах 2+2 та УНІАН, а також спортивних Digital-проєктах FootballHub та "ПРОФУТБОЛ Digital". Для цього необхідно буде перейти на спеціальну Банку через QR-код, що буде розміщений під час матчів на екранах.

Також зробити свій донат небайдужі вболівальники та всі охочі вже можуть через спеціальний проєктний рахунок, що вже розміщений на сайті Фонду за цим посиланням.

Вас також можуть зацікавити новини: