Футболісти Зорі готуються до матчу / фото ФК Зоря

У четвер, 14 грудня, відбудеться поєдинок шостого туру групового турніру Ліги конференцій УЄФА, в якому "Зоря" зіграє проти ісландського "Брейдабліка". 

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну номінально домашній матч для "Зорі" пройде на стадіоні "Арена Люблін" (Польща). 

У минулому турі групового раунду Ліги конференцій "Зоря" програла бельгійському "Генту" (1:4) і втратила шанси на вихід до плей-офф турніру. Український клуб з 4 балами займає третє місце в групі В. "Брейдаблік" (0 очок) йде на останній позиції. В рамках п'ятого туру ЛК ісландський клуб програв ізраїльському "Маккабі" Тель-Авів (1:2). 

Відео дня

Напередодні матчу Ліги конференцій проти "Брейдабліка" підопічні Юрія Коваля в рамках чемпіонату України зіграли внічию проти "Кривбасу" (2:2). 

Зоря - Брейдаблік: прогноз

Фаворитом цього протистояння є український клуб. Перемога "Зорі" оцінюється коефіцієнтом 1,78. Ставки на тріумф "Брейдабліка" приймають з коефіцієнтом 4,30. Нічия - 3,90. 

На гол "Зорі" в матчі проти "Брейдабліка" можна поставити з коефіцієнтом 1,13. Гол ісландської команди оцінений коефіцієнтом 1,38. 

Найбільш вірогідним результатом цієї зустрічі експерти вважають перемогу українського клубу з рахунком 2:1. На такий результат можна поставити з коефіцієнтом 8,80. 

Зоря - Брейдаблік: трансляція

Пряму трансляцію поєдинку "Зорі" проти "Брейдабліка" на території України можна буде подивитися на медіасервісі MEGOGO.

Початок матчу - о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, в поєдинку другого туру групового турніру Ліги конференцій "Зоря" на виїзді перемогла "Брейдаблік" з рахунком 1:0. 

Вас також можуть зацікавити новини: