Маріуш Герсбек / фото instagram.com/mariusgersbeck_

Німецький голкіпер Маріуш Герсбек, який захищає кольори берлінської "Герти", потрапив у гучний скандал через свою нестриманість.

За інформацією видання Sport Bild, 28-річний футболіст влаштував бійку в неділю, 16 липня, між 2 і 4 годинами ночі на дорозі в Целль-ам-Зе.

Джерело повідомляє, що постраждалим виявився 22-річний громадянин Австрії. Воротар "Герти" зламав йому ніс і вибив зуб. В результаті чоловікові довелося звернутися в лікарню за медичною допомогою, а Герсбек був доставлений в поліцейську дільницю, де його допитали співробітники правоохоронних органів.

Відео дня

Після цього інциденту Маріуш Герсбек був відсторонений від роботи з командою на тренувальних зборах. Його відправили до Берліна до завершення розслідування поліції. 

"У зв'язку з триваючим поліцейським розслідуванням щодо Маріуша Герсбека ми прийняли рішення відсторонити Маріуша від участі в тренуваннях команди до подальшого повідомлення", - йдеться в заяві клубу на офіційному сайті "Герти". 

Також у клубі заявили, що Герсбек "без дозволу покинув готель команди".

28-річний голкіпер є вихованцем "Герти". З 2019 по 2023 рік він грав за "Карлсруе". Цього літа футболіст повернувся в берлінський клуб. 

У 2014 році у складі збірної Німеччини U19 Маріуш Герсбек став переможцем чемпіонату Європи з футболу. 

Нагадаємо, за результатами минулого сезону "Герта" посіла останнє місце в турнірній таблиці Бундесліги і покинула елітний дивізіон. 

Вас також можуть зацікавити новини: