Карім Бензема може посилити склад Арсенала / фото twitter.com/ittihad_en

Зірковий нападник "Аль-Іттіхада" і володар "Золотого м'яча" Карім Бензема може повернутися до Європи. 

Напередодні 36-річний француз був відсторонений головним тренером саудівського клубу Марсело Гальярдо і не тренується з командою. Також Каріма відсторонили від участі в зимовому турнірі в Дубаї. 

За інформацією ЗМІ, Бензема був незадоволений відсутністю зимового трансферного посилення команди і самовільно покинув Саудівську Аравію. Це і стало причиною відсторонення зіркового футболіста. 

Відео дня

Як повідомляє TEAMtalk, ситуацією, що склалася навколо Каріма Бензема вирішив скористатися "Арсенал", який активно шукає забивного нападника. За даними джерела, "каноніри" планують орендувати 36-річного француза до кінця сезону. 

Відзначимо, що раніше Каріма Бензема спробував підписати "Манчестер Юнайтед", але француз відхилив цей варіант через кризу, в якій зараз знаходяться "червоні дияволи". 

Пропозиція лондонського "Арсенала", який бореться за чемпіонський титул в АПЛ, може зацікавити іменитого французького форварда. 

Нагадаємо, володар "Золотого м'яча"-2022 перейшов в "Аль-Іттіхад" влітку минулого року. Карім Бензема зіграв 20 матчів за саудівський клуб у всіх турнірах, відзначився 20 забитими голами і 5 результативними передачами.

У турнірній таблиці чемпіонату Саудівської Аравії "Аль-Іттіхад" йде на сьомій позиції.

Зараз в чемпіонаті Саудівської Аравії пауза, яка пов'язана з проведенням Кубка Азії.

Нагадаємо, у складі "Арсенала" виступає український півзахисник Олександр Зінченко. У поточному сезоні українець зіграв 18 матчів в АПЛ, забив 1 гол і віддав 1 гольову передачу. 

За 20 турів "каноніри" заробили 40 очок і займають 4-е місце в турнірній таблиці. Відставання від лідера становить 5 очок. 

Вас також можуть зацікавити новини: