"Арсенал" напередодні Євро вирішив розпрощатися із Зінченком

На думку головного тренера команди Мікеля Артети, Зінченко не відповідає рівню команди.

Український захисник лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко може залишити команду під час літнього трансферного вікна.

За інформацією порталу TBR Football, "каноніри" напередодні Чемпіонату Європи з футболу повідомили гравцю, що більше не зацікавлені в його послугах у наступному сезоні й те, що його виставляють на трансфер.

На думку головного тренера команди Мікеля Артети, Зінченко не відповідає рівню команди.

Нагадаємо, у сезоні 2023-2024 Англійської прем'єр-ліги Зінченко за "Арсенал" відіграв у 35 матчах, забив два голи та віддав одну результативну передачу.

Інші новини про Зінченка

У травні стало відомо, що 27-річний український захисник "Арсенала" Олександр Зінченко може залишити лондонський клуб уже влітку. ЗМІ повідомляли, що мюнхенська "Баварія" не відмовилися від ідеї і планує купити українця у наступне трансферне вікно. За даними ЗМІ, "Арсенал" хоче отримати за Зінченка 45 млн євро, і "Баварія" готова заплатити таку суму. Очікується, що Зінченко замінить в "Баварії" Альфонсо Девіса.

У квітні британський журналіст видання Sky Sports Рассел Тейлор негативно  оцінив виступи Зінченка у "Арсеналі".  Журналіст вважав, що причина полягає в тому, що суперники зрозуміли роль українського футболіста в "Арсеналі" та навчилися користуватися цим.

Вас також можуть зацікавити новини: