Жерсон Родрігес / фото ФК Динамо Київ

Футбольний клуб "Труа", який виступає в елітному дивізіоні чемпіонату Франції з футболу, достроково припинив співпрацю з люксембурзьким нападником Жерсоном Родрігесом. Футболіст був орендований у київського "Динамо" до кінця сезону-2021/22.

Про це повідомляє офіційний сайт французького клубу.

Відзначається, що дане рішення клубом було прийнято "в якості запобіжного заходу".

Відео дня

Більшої інформації "Труа" не надає, проте обіцяє більш детально повідомити про дану ситуацію найближчим часом.

Варто відзначити, що в грудні минулого року Жерсона Родрігеса вже виключали з команди. Колишній тренер "Труа" Лорен Баттлес був розчарований Жерсоном, його поведінкою поза полем і способом життя з нічними клубами і спиртними напоями. Однак після призначення нового головного тренера 26-річний вінгер збірної Люксембургу повернувся до складу команди і взяв участь у трьох іграх.

Нагадаємо, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи оренду Родрігеса в "Труа", заявляв, що люксембурзький футболіст поводився неадекватно.

Жерсон Родрігес: що відомо про футболіста

  • Родрігес починав кар'єру у себе на батьківщині - в Люксембурзі.
  • З 2017 по 2019 рік Жерсон встиг змінити три клуби: нідерландський "Телстар", молдавський "Шериф" і японський "Джубіло Івата".
  • У "Динамо" Родрігес перейшов у серпні 2019 року, але через конфлікт з Олексієм Михайличенком він взимку поїхав в оренду в турецький "Анкарагюджю" на півроку. З літа 2020 Жерсон продовжив грати за "Динамо".
  • Влітку 2021 року він перебрався в "Труа" в оренду.
  • У поточному сезоні Жерсон провів 12 поєдинків в рамках французької Ліги 1, в яких він забив один гол і віддав один асист.
  • За збірну Люксембургу Жерсон забив 7 голів у 34 матчах.