Бруно Лаббадія / фото ФК Вольфсбург

55-річний німецький фахівець Бруно Лаббадія не захотів прийняти "Дженоа" після відставки Андрія Шевченка.

Про це повідомляє у себе в Twitter знаменитий інсайдер Фабріціо Романо.

Сторони в останній момент відмовилися від співпраці. Очікувалося, що Лаббадія прилетить до Генуї 18 січня для підписання контракту. Але німець вийшов з переговорів.

Відео дня

Бруно перебуває без роботи з січня 2021-го року, коли його звільнили з берлінської "Герти". До цього Лаббадія очолював такі клуби як "Вольфсбург", "Гамбург", "Штутгарт" та інші німецькі команди.

Лаббадія був основним кандидатом на пост тренера "Дженоа", але тепер "грифони" продовжать шукати іншу заміну Шевченкові, котрого вже "сватають" до київського "Динамо".

Читайте такожДженоа пропустив шість голів у першому матчі після звільнення Шевченка (відео)

"Дженоа": результати під керівництвом Шевченка

  • Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року. 15 січня Шевченка звільнили.  
  • У дев'яти матчах Серії А під керівництвом Шевченка "Дженоа" вдалося набрати лише 3 очки. 
  • "Дженоа" програв "Спеції" (0:1), "Лаціо" (1:3), "Сампдорії" (1:3), "Ювентусу" (0:2), "Мілану" (0:3) і "Ромі" (0:2), а також зіграв внічию з "Удінезе" (0:0), "Аталантою" (0:0) і "Сассуоло" (1:1).
  • Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - "Дженоа" здолав "Салернітану" з рахунком 1:0. Останній поєдинок генуезці під керівництвом "Шеви" провели в Кубку Італії проти "Мілана" (3:1).