"За три рублі маму рідну продасть": колишня дружина Тимощука розповіла, як він бреше своїм дітям

Надія Навроцька розповіла про ставлення Анатолія Тимощука до власних дітей.

Колишній футболіст "Шахтаря" Анатолій Тимощук бреше своїм дітям, що не підтримує Росію у війні проти України. 

Про це розповіла колишня дружина зрадника України Надія Навроцька. Вона також повідомила, що Тимощук майже не вітає своїх дітей з днем народження, не дарує їм подарунки і взагалі рідко з ними спілкується. 

"Діти не дуже хочуть з ним говорити. Іноді задають якісь питання, а він якусь дурню їм говорить. Анатолій майже не вітає їх з днем народження. Хоча раз, по-моєму, недавно привітав. Просто по телефону, ні подарунків, нічого. Наприклад, сусіди німці Шлють подарунки нашим дітям або гроші в конверті... А від тата взагалі нуль, роками.

Одного разу, коли почалася війна, вони запитували, за кого він. А Тимощук говорив, що він не за Росію. Він їм набреш що-небудь, і все. Але він такий, який він є. Тому що зробиш. Ми це спокійно сприймаємо. Розумієте, їм вже 13-14 років. Якщо немає його в їхньому житті, то і немає. У них вже іншим зайняте життя.

Він дітям обіцяє на Різдво подарувати айпед якийсь смердючий, і він їх обманює, ну що ви хочете, ну яка Україна для нього? Мені здається, він за три рублі маму рідну продасть. Йому зараз комфортно там. Він буде використаний Росією пізніше, а він не розуміє або не усвідомлює цього. Або йому пофіг", - сказала Навроцька в інтерв'ю NV.ua.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Анатолій Тимощук залишився працювати асистентом головного тренера в російському "Зеніті". Він жодного разу публічно не засудив агресію РФ.

Українська асоціація футболу викреслила зрадника з історії українського футболу, позбавивши його всіх нагород і звань. 

Крім того, Тимощук потрапив під санкції Ради національної безпеки і оборони України, які передбачають блокування активів на території України, обмеження торговельних операцій, а також заборону на в'їзд на територію України.

Вас також можуть зацікавити новини: