"З цим впоратися неможливо": Левандовскі розповів, чому вирішив покинути Баварію

Знаменитий поляк прийняв тверде рішення змінити клуб цього літа.

Знаменитий польський нападник Роберт Левандовскі зізнався, чому прийняв рішення покинути "Баварію".

За словами футболіста, йому не сподобалося ставлення з боку керівництва мюнхенського клубу, якому він віддав стільки років свого життя.

"Я йду, тому що хочу більше емоцій у своєму житті. Мене не хотіли слухати, і в мені щось згасло - з цим неможливо впоратися. Навіть будучи професіоналом, це неможливо компенсувати.

Коли ти провів у клубі стільки років, ти завжди був готовий грати, незважаючи на травми і біль, ти викладався по повній. Думаю, можна знайти хороше рішення для обох сторін, не повинно бути одностороннього рішення.

Який гравець захоче перейти в "Баварію", знаючи, що з ним може трапитися щось подібне? Після такого успішного шляху, де лояльність і повага?

Я завжди був готовий, я провів тут вісім прекрасних років, зустрів чудових людей. І я б хотів, щоб саме так це і залишилося в моїй голові", - наводить слова Левандовскі Bayern&Germany.

Нагадаємо, чинна угода з "Баварією" у поляка закінчується в 2023 році. Інтерес до Роберта проявляє "Барселона".

Роберт Левандовскі: кар'єра в "Баварії"

  • Левандовскі прийшов до "Баварії" в 2014 році на правах вільного агента. Його попереднім клубом була "Боруссія" Дортмунд. 
  • У поточному сезоні 33-річний форвард відзначився 35 забитими голами і зробив 3 асисти в 34 матчах Бундесліги. Це дозволило Левандовскі виграти Золоту бутсу в чемпіонаті Німеччини другий сезон поспіль.
  • У Лізі чемпіонів поляк відзначився 13 забитими голами в 10 іграх.
  • Сумарно у футболці "Баварії" Роберт забив 344 м'ячі в 375 поєдинках.
  • Роберт Левандовскі 10 разів ставав чемпіоном Німеччини, чотири рази вигравав Кубок Німеччини і 6 разів Суперкубок країни. По одному разу поляк перемагав у Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та на клубному чемпіонаті світу.
  • У 2021 році Левандовскі був близький до отримання Золотого м'яча. Але в підсумку нагороду завоював форвард ПСЖ Ліонель Мессі, а поляк був визнаний найкращим футболістом року за версією FIFA.