Кравченко висловився про роботу українських суддів / фото ФК Чорноморець

Півзахисник одеського "Чорноморець" і екс-футболіст національної збірної України Сергій Кравченко поділився своєю думкою про роботу футбольних суддів в українському чемпіонаті.

Кравченко, який грав за "Дніпро" з 2010 по 2017 роки, розповів, що одного разу його команді не дали стати чемпіонами України через вибудувану в країні систему суддівства. Футболіст заявив, що знає "імена і суми", але не буде їх оголошувати.

"Ми повинні були зробити щось видатне, але нам не дали цього зробити. Ми повинні були стати чемпіонами. Хто не дав? Наша країна, наш футбол, наше суддівство. Всі ці підводні течії, ми їх прекрасно знаємо. Всі думають, що ми скаржилися на суддівство... Нам не потрібно було допомагати, треба було просто не заважати.

Відео дня

Я пам'ятаю "вбивство" в Одесі, я навіть знаю суми суддів з розмов. Суми такі, що я б на місці рефері навряд чи відмовився. У нас така система, що арбітр не може відмовитися. Зараз все гаразд? Не сказав би", - заявив Кравченко в інтерв'ю YouTube-каналу "Пряма червона".

Читайте також"Не по-пацанськи": екс-футболіст Шахтаря згадав, як Зінченко відбив у нього Владу Седан Сергій Кравченко: кар'єра

  • Сергій Кравченко є вихованцем донецького футболу. Його першим професійним клубом був "Шахтар", але за першу команду "гірників" він так і не зіграв. 
  • Популярність Кравченко здобув виступаючи за "Ворсклу". У полтавському клубі півзахисник виступав з 2005 по 2008 рік. Потім перейшов у київське "Динамо".
  • Наприкінці грудня 2009 року Сергій поповнив склад "Дніпра". У цьому клубі він провів 7 років, зігравши за цей період 151 матч, забивши 11 голів і віддавши 17 асистів. 
  • Кравченко є чемпіоном України і переможцем Кубка країни з київським "Динамо". У складі "Дніпра" Сергій був фіналістом Ліги Європи в сезоні 2014/15.