Україна в березні зіграє матч плей-офф відбору на ЧС-2022 проти Шотландії / фото УАФ

Керівництво української футбольної Прем'єр-ліги вирішило перенести кілька матчів 22-го туру, базовою датою якого значиться субота, 19 березня 2022 року.

Як повідомив виконавчий директор УПЛ Євген Дикий, Петраков попросив зіграти три матчі першості раніше, що збірна України змогла отримати більше часу на підготовку до матчів плей-офф відбору на ЧС-2022

"Зараз мова йде про 22-й тур - якраз перед іграми плей-офф ЧС-2022. Олександр Васильович зв'язався з керівництвом клубів безпосередньо. Розуміючи обставини, він пішов на контакт з клубами, звернувся до нас, і ми знайшли консенсус.

Відео дня

Читайте такожЗбірна України отримала суперників у Лізі націй УЄФАЙого прохання було зумовлене трьома матчами: "Дніпро-1" – "Шахтар", "Металіст 1925" – "Динамо" і "Десна" – "Ворскла". Він попросив, щоб ці три матчі ми провели трохи раніше.

Ми в робочому порядку вирішили це питання, знайшли взаєморозуміння з трансляторами. Ігри будуть проведені в середу-четвер", - сказав Дикий в інтерв'ю ТК Футбол 1/2/3.

Нагадаємо, 22-й тур УПЛ спочатку повинен був пройти з 18 по 21 березня, а 24 березня збірна України в гостях має зіграти проти Шотландії в плей-офф відбору ЧС-2022.

Збірна України у кваліфікації на ЧС-2022

  • На груповому етапі Україна виступала в одній групі з Францією, Фінляндією, Боснією і Герцеговиною та Казахстаном.
  • Українці двічі перемогли, шість разів зіграли внічию, набрали 12 очок і посіли друге місце після Франції, потрапивши в плей-офф. 
  • У відборі на ЧС Україна встановила унікальний рекорд.
  • У разі перемоги над Шотландією, збірна України проведе фінал також на полі суперника з переможцем пари Уельс - Австрія.