Андрій Лунін / фото twitter.com/realmadrid

У неділю, 16 жовтня, в центральному матчі 9-го туру чемпіонату Іспанії з футболу мадридський "Реал" обіграв "Барселону" з рахунком 3:1

Ворота "вершкових" в "Ель-Класіко" захищав український голкіпер Андрій Лунін. Українець провів непоганий матч і допоміг своїй команді перемогти свого головного опонента в іспанському чемпіонаті. 

Як повідомляє Madrid Xtra, після матчу з "Барселоною" керівництво "Реала" вирішило запропонувати українському воротареві новий контракт. Зазначається, що рішення тепер повинен прийняти сам Лунін.

Відео дня

У клубі захоплюються працьовитістю Луніна і тим, як він грає ногами. Карло Анчелотті подобається, що впевненість 23-річного українця зростає з кожною грою.

Джерело також повідомляє, що Андрій Лунін картав себе за пропущений м'яч від донецького "Шахтаря" в поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів. Українець вважав, що міг зіграти краще, проте в команді переконали воротаря, що його провини в пропущеному м'ячі від "гірників" не було.

Додамо, що Лунін отримав шанс проявити себе оскільки основний воротар "вершкових" Тібо Куртуа отримав пошкодження. За останній місяць Лунін зіграв 5 матчів за мадридський "Реал" (3 перемоги і 2 нічиї). Андрій став першим в історії українцем, який зіграв у легендарному "Ель-Класіко". 

Чинний контракт українського голкіпера з "Реалом" розрахований до літа 2024 року.

Вас також можуть зацікавити новини: