Трубін відмовився розкривати розмір своєї зарплати в "Бенфіці" / прес-служба ФК"Шахтар"

Воротар збірної України Анатолій Трубін уникнув відповіді на питання про зарплату в своєму нинішньому клубі-гранде чемпіонату Португалії лісабонській "Бенфіці". Про це повідомляє "Український футбол".

На запитання: "Чи ви виграли в грошах порівняно з Україною?" гравець відповів:

"Я виграв, перш за все, у футбольному плані – в нових враженнях і досвіді, в нових спортивних викликах, в тій атмосфері, якої поки немає в Україні не з вини футболістів або вболівальників, а через війну, розв'язану країною-агресором... А все інше має не так багато значення, як може здатися з боку",-додав воротар.

Відео дня

Цікаво, що раніше видання Capology вже публікувало інформацію, згідно з якою Анатолій Трубін заробляє в "Бенфіці" 3,85 млн.євро на рік. 

Вихованець футбольної академії донецького " Шахтаря" і колишній гравець "гірників" Анатолій Трубін підписав контракт з "Бенфікою" 10 серпня 2023 року. Контракт розрахований на 5 років, португальський клуб заплатив 10 мільйонів євро, плюс бонусами 1 мільйон, в залежності від успіхів команди. Крім того," Шахтар " отримає 40 відсотків від суми подальшого перепродажу воротаря.

На даний момент, в сезоні 2023/24 Трубін провів 14 матчів у складі "Бенфіки", в яких пропустив 6 голів. Команда українського воротаря займає 2-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Португалії, відстаючи від лідируючого "Спортинга" на 1 очко.

Вас також можуть зацікавити новини: