Яссін Буну / фото twitter.com/FIFAWorldCup

У вівторок, 6 грудня, відбувся поєдинок 1/8 фіналу чемпіонату світу-2022, в якому збірна Марокко сенсаційно обіграла Іспанію

Поєдинок команд завершився внічию в основний час, так само не було забитих голів і в екстра-таймах. У серії пенальті перемогу здобули марокканці з рахунком 3:0.

Воротар збірної Марокко Яссін Буну не пропустив жодного гола в серії післяматчевих пенальті і став другим голкіпером в історії чемпіонату світу, якому підкорилося таке досягнення.

Відео дня

До сьогоднішнього дня єдиним воротарем, який не пропустив жодного голу в рамках однієї серії пенальті на чемпіонатах світу був легендарний український голкіпер Олександр Шовковський.

Нагадаємо, на ЧС-2006 в Німеччині завдяки приголомшливій грі екс-воротаря "Динамо" збірна України в серії пенальті обіграла Швейцарію і вийшла в чвертьфінал мундіалю.

Додамо, що в 1/4 фіналу ЧС-2022 збірна Марокко зіграє з переможцем протистояння Португалія - Швейцарія. Гра швейцарців з португальськими футболістами відбудеться 6 грудня. Стартовий свисток пролунає о 21:00 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: