Андрій Лунін / фото УНІАН

У суботу, 10 лютого, мадридський "Реал" розгромив "Жирону" у центральному поєдинку 24-го туру чемпіонату Іспанії з футболу. 

Український голкіпер "вершкових" Андрій Лунін прокоментував перемогу своєї команди над командою його співвітчизників Віктора Циганкова та Артема Довбика. 

"Ми домінували всю гру. Результат говорить сам за себе. Ми повинні продовжувати в тому ж дусі. "Жирона" провела вражаючий сезон, вони грають дуже добре, проти них важко грати. Ця гра склалася на нашу користь, але каталонці добре грали до цього моменту сезону.

Відео дня

Останні хвилини минулого матчу проти "Атлетіко", де ми втратили перемогу, вплинули на нашу гру. Команда проаналізувала все, ми були сильнішими.

Я відчуваю себе добре, працюю, роблю кроки вперед і насолоджуюся Мадридом, стадіоном, всім", - наводить слова Луніна DefensaCentral

Відзначимо, що саме Андрій Лунін захищав ворота "Реала" у грі проти "Жирони". Українцю вдалося зберегти свої ворота "сухими", а його команда виграла з рахунком 4:0. 

У поточному сезоні Лунін зіграв за "Реал" вже 12 матчів в рамках чемпіонату Іспанії, 6 з них - "сухі". 

Додамо, що "Реал" одноосібно лідирує в турнірній таблиці Ла Ліги. В активі "вершкових" 61 набране очко. "Жирона", що йде другою, має на п'ять балів менше. 

У наступному турі іспанської першості "Реал" зіграє на виїзді проти "Райо Вальєкано". Матч відбудеться 18 лютого. 

Вас також можуть зацікавити новини: