Денис Йєпель / скріншот з відео

У матчі сьомого туру регіональної ліги чемпіонату Німеччини між клубами "Хемнітцер" і "Хемі Лейпциг" ледь не сталася трагедія.

На 23-й хвилині зустрічі трапився одночасно лякаючий і комічний епізод.

Форвард клубу "Хемі Лейпциг" Денис Йєпель сильно розігнався і не зміг загальмувати на мокрому газоні, після чого врізався головою в бетонну стіну.

Удар був такої сили, що гравець відправився в досить глибокий нокаут.

Відео епізоду:

На допомогу футболістові приспіли одноклубники і медичний штаб. Спочатку він лежав нерухомо, потім йому надали допомогу лікарі швидкої допомоги. 24-річний гравець зміг встати, його відвели в роздягальню.

Футболіста доставили в лікарню, а через день виписали.

"Враховуючи обставини, він почуває себе добре, але відпочине приблизно до середини наступного тижня", ‑ йдеться в повідомленні прес-служби "Хемі Лейпциг".

Варто зазначити, що за підсумками матчу "Хемі Лейпциг" здобув перемогу з рахунком 1:0. Після 7-ми турів "Хемі Лейпциг" з 13 очками займає 6-е місце в турнірній таблиці, "Хемнітцер" з 8 балами йде на 11-й позиції. 

Раніше УНІАН повідомляв про жахливої трагедії на футбольному матчі в Індонезії. По закінченню матчу футбольних клубів "Арема" і "Персебея" виникла масова бійка, жертвами якої стали щонайменше 174 людини. 

Вас також можуть зацікавити новини: