Олександр Петраков / фото УАФ

Головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков бурхливо завершив свою прес-конференцію присвячену старту жовтневого збору національної команди.

Про це повідомляє УАФ.

"За півтора місяця, що я перебуваю біля керма збірної, мені так приємно - ви мене всі так ненавидите, стільки про мене статей, гидот. Я, чесно, став сильнішим - спасибі вам величезне, дякую. У мене мотивація така зараз, мля, божевільна. Мене так ненавидять - клас. Всім бажаю здоров'я і добра. Бачите? Ви мене критикуєте, а я вам бажаю здоров'я, добра і щастя вашим родинам", - сказав Петраков.

"Мені досвідчені люди підказали взагалі не читати в інтернеті. Знаєте, я це зробив і почуваю себе прекрасно. Книги узяв з собою, читатиму їх", - додав керманич збірної.

Нагадаємо, що на цій прес-конференції Петраков вперше офіційно прокоментував невиклик Руслана Малиновського до табору збірної.

Читайте такожЗбірна України зазнала три кадрові втрати перед матчами кваліфікації ЧС-2022

Збірна України: матчі в жовтні

  • Збірна України в жовтні проведе два відбіркових матчі до чемпіонату світу. 9 жовтня Україна в гостях зіграє проти Фінляндії, а 12 жовтня прийматиме Боснію і Герцеговину.
  • Після п'яти матчів Україна посідає у своїй відбірковій групі друге місце, набравши 5 очок.