Артур Рудько / фото facebook.com/fcdynamoua

В рамках 1/16 фіналу Кубка Польщі з футболу "Шльонськ" обіграв "Лех" з рахунком 3:1.

Після гри вболівальники "Леха" в поразці своєї команди звинуватили українського воротаря Артура Рудька. 

"Шльонськ" вже на 6 хвилині вийшов вперед, але Соуза до перерви вирівняв становище. А ось у другому таймі "Шльонськ" вирвав перемогу. Єбоа забив переможний гол після помилки українського голкіпера, який не впорався з дальнім ударом і відбив м'яч перед собою.

Відео дня

Через 5 хвилин хавбек оформив дубль, не залишивши "Леху" шансів на порятунок.

"Лех" - "Шльонськ" - 1:3

Голи: Соуза, 25 - Еспозіто, 6, Єбоа, 78, 83

Видалення: Бейгер, 87 ("Шльонськ")

Відео помилки Рудька:

Відомий польський журналіст Пжемек Ланж'єр залишився розчарований грою Артура Рудька після переходу в "Лех". Після гри проти "Шльонська" він піддав жорсткій критиці українця, назвавши того найгіршим воротарем чемпіонату Польщі. 

"Артур Рудько - найгірший голкіпер чемпіонату Польщі з часів Івана Трабаліка (виступав за "Легію" з січня по липень 2002 року). Я не можу повірити, що хтось його переглядав. Це має бути якесь програне парі", - написав Ланж'єр у своєму Твіттері.

false

Додамо, що вболівальники "Леха" не зовсім справедливо накинулися на українського воротаря. До і після зробленої помилки Рудько зробив кілька сейвів, рятуючи свою команду від пропущених голів. 

Нагадаємо, що 30-річний Артур Рудько є вихованцем київського "Динамо". У польський "Лех" він перебрався з "Металіста-1925" на правах оренди і буде виступати там до кінця сезону. 

Всього Рудько зіграв 8 матчів за "Лех", в яких пропустив 13 голів. 

Раніше УНІАН повідомляв, що воротар збірної України Андрій Лунін зіграв приголомшливий матч у складі "Реала" в рамках чемпіонату Іспанії проти "Ельче". Українець зробив кілька фантастичних сейвів і допоміг своїй команді завоювати три очки. 

Вас також можуть зацікавити новини: