"У трусах, майже голий": футболіст Зінченко зізнався, як зробив пропозицію Владі Седан

Гравець збірної України Олександр Зінченко поділився деякими подробицями особистого життя.

Півзахисник національної збірної України та лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко розповів, як він робив пропозицію своїй дружині Владі Седан. 

26-річний футболіст зізнався, що хотів зробити пропозицію Владі під час інтерв'ю після матчу проти збірної Португалії. 

"Моя пропозиція була найгіршою. Ми повинні були грати вдома проти Португалії в кваліфікації Євро-2020, і я просто подумав: "Я готовий зробити пропозицію, але не знаю як саме".

Я знав, що вона буде працювати на тій грі, буде брати інтерв'ю після матчу, тому попросив її боса, щоб мене на нього покликали. Я хотів це зробити саме під час інтерв'ю.

Ми виграли гру 2:1, кільце було в моїй сумці, і я був готовий. Але до того, як зробити пропозицію своїй майбутній дружині, ти повинен запитати дозволу у її батьків, причому особисто. Я не хотів цього робити по телефону, тому не запропонував, як планував.

Замість цього я зробив це вночі, близько 4-ї ранку, у неї вдома, в сімейних трусах, майже голий", - розповів Зінченко в Instagram

Олександр Зінченко та Влада Седан одружилися 24 серпня 2020 року. 4 червня 2021 року пара оголосила про вагітність Влади. 1 серпня 2021 року у зіркового подружжя народилася дочка Єва.

Нагадаємо, Зінченко перейшов до лондонського "Арсеналу" минулого літа з "Манчестер Сіті" за 35 мільйонів євро. 

У поточному сезоні 26-річний півзахисник зіграв у складі "канонірів" 28 матчів у всіх турнірах, забив один гол і віддав дві результативні передачі. 

"Арсенал" йде на першому місці в турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи найближчого переслідувача на 8 очок. 

Вас також можуть зацікавити новини: