У одного з найкращих футболістів світу під час роздачі автографів вкрали годинник за 70 тисяч євро

Нападник "Барселони" Роберт Левандовскі став жертвою злодіїв.

Іменитий нападник національної збірної Польщі та "Барселони" Роберт Левандовскі отримав неприємний досвід в перший місяць перебування в Іспанії.

Футболіста обікрали в той момент, коли він роздавав автографи поблизу тренувальної бази каталонського гранда. У форварда викрали дорогий годинник, повідомляє NDTV Sports.

Інцидент трапився в четвер, 18 серпня. Поляк зупинився і через вікно свого автомобіля роздавав автографи. У цей момент зловмисник відкрив пасажирські двері його автомобіля і зняв з руки форварда годинник елітної марки Patek Philippe вартістю 70 тисяч євро.

Відзначається, що поляк намагався сам затримати злочинця, але незабаром втратив його з виду. 

Відразу після інциденту про те, що трапилося був повідомлений місцевий відділ поліції, який протягом години відшукав злодія. Ним виявився 19-річний чоловік, що ховався в кущах неподалік стадіону. Незабаром після затримання злодій зізнався, що закопав годинник в саду біля бази "Барселони".

Джерело повідомляє, що зловмисник був заарештований, а годинник повернуто футболісту.

Нагадавши, Левандовскі перейшов в "Барселону" з "Баварії" влітку 2022 року. Каталонський клуб заплатив 45 млн євро за трансфер поляка, також 5 млн євро можуть бути виплачені в якості бонусів.

Дебют у поляка не вдався-у першому турі чемпіонату Іспанії "Барселона" сенсаційно зіграла внічию з "Райо Вальєкано" (0:0).

Роберт Левандовскі: кар'єра в "Баварії"

  • Левандовскі прийшов до "Баварії" в 2014 році на правах вільного агента. Його попереднім клубом була "Боруссія" Дортмунд. 
  • За період кар'єри в "Баварії" Роберт забив 344 м'ячі в 375 поєдинках.
  • Роберт Левандовскі 10 разів ставав чемпіоном Німеччини, чотири рази вигравав Кубок Німеччини і 6 разів Суперкубок країни. По одному разу поляк перемагав у Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА і на клубному чемпіонаті світу.
  • У 2021 році Левандовскі був близький до отримання Золотого м'яча. Але в підсумку нагороду завоював форвард ПСЖ Ліонель Мессі, а поляк був визнаний найкращим футболістом року за версією FIFA.

Вас також можуть зацікавити новини: