Тренер Шахтаря Де Дзербі розповів про бажання повернутися до Італії, але є умова

Італійський фахівець не приховує свого бажання працювати на батьківщині.

Італійський головний тренер "Шахтар" Роберто Де Дзербі розповів про можливість повернення додому.

Наставник "гірників" зізнався, що він хоче повернутися до роботи в чемпіонаті Італії, але за умови, що в клубі, який його запросить будуть створені відповідні для нього умови. 

"Ні, я не хочу говорити про інші команди. Коли я залишив свою посаду в "Сассуоло", я не думав про інші команди. Я думав про те, чи зробив правильний вибір, що залишив команду, де відчував себе як вдома. Я прийняв рішення і не розглядав пропозиції від інших клубів.

Звичайно, коли - небудь мені хотілося б повернутися в Італію, але за умови, що знайду команду, в якій зможу тренувати так, як тренував "Сассуоло". Тобто команду, в якій мені будуть створені такі ж умови, щоб працювати", - заявив Де Дзербі в інтерв'ю BurBuzz.

Читайте такожУкраїнська Прем'єра-ліга: результати матчів 18-го туру, таблиця перед зимовою перервоюРоберто Де Дзербі: кар'єра

  • 25 травня 2021 року був офіційно оголошений новим головним тренером донецького "Шахтаря". Контракт підписаний на 2 роки.
  • 22 вересня 2021 року "Шахтар" під керівництвом Де Дзербі став володарем Суперкубка України 2021, який став першим трофеєм у його тренерській кар'єрі.
  • Під керівництвом де Дзербі "Шахтар" показав свій найгірший результат у Лізі чемпіонів за всю історію клубу. 
  • У поточному сезоні УПЛ "Шахтар" йде на першому місці в турнірній таблиці, маючи відрив від "Динамо" в два очки. 
  • Попереднім місцем роботи італійського фахівця був "Сассуоло" із Серії А.