Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно / фото twitter.com/ChelseaFC

У середу, 6 грудня, "Челсі" зазнав поразки від "Манчестер Юнайтед" у центральному поєдинку 15-го туру Англійської Прем'єр-ліги

Головний тренер "синіх" Маурісіо Почеттіно прокоментував результат матчу з "червоними дияволами". Аргентинський фахівець вважає, що його команда програла, бо не мала достатньо часу на відновлення. 

"Інша команда заслужила перемогу. Початок був важким. Вони проявили величезну енергію. Ми грали в неділю, маючи на один день менше на підготовку. Можливо, нам було важко почати гру так, як ми хотіли. Нам вдалося створити достатньо моментів.

Відео дня

Ми почали другий тайм дуже добре, але потім пропустили, і це складно. Таку гру нелегко оцінити, тому що у "Манчестера" є ще один день на відновлення. Нам не вистачало енергії і можливості змінити гру. Це була проблема, і таке іноді трапляється.

Нам потрібно відновити всіх гравців і підвищити наш рівень. Це час по-справжньому конкурентної боротьби, і нам потрібні гравці, які допоможуть і нададуть рішення для підвищення нашого рівня", - наводить слова Почеттіно BBC.

Нагадаємо, поєдинок "Манчестер Юнайтед" - "Челсі" завершився перемогою "червоних дияволів" з рахунком 2:1. Гол у складі "синіх" забив Коул Палмер, асистував йому українець Михайло Мудрик. 

У турнірній таблиці Англійської Прем'єр-ліги "Челсі" займає 10-е місце. В активі "синіх" 19 набраних очок. 

У наступному турі чемпіонату Англії "Челсі" зіграє проти "Евертона". Гра відбудеться 10 грудня. 

Вас також можуть зацікавити новини: