Олександр Алієв пригрозив Анатолію Тимощуку смертю / фото скріншот з відео

Екс-хавбек "Динамо" та збірної України Олександр Алієв висловився щодо Анатолія Тимощука, який продовжує жити та працювати в Росії, при цьому не висловлюючись про війну проти України.

"Він сидить там і отримує з "Газпрому" гроші, і в нього все добре, він отримав румунське громадянство. Раніше він поводився як великий патріот, малював собі прапорці на обличчі, а зараз показав своє справжнє обличчя. Раніше він був символом українського футболу, а зараз просто падло українського футболу. Людина любить гроші, його батько записався до лав ТрО, він зрадив його, зрадив свою сім'ю та свій народ. Зараз його країна це Росія, раніше він був символом українського футболу, а зараз просто лайно, цієї людини більше не існує і більше її немає", – сказав Алієв в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Також Алієв висловив бажання вбити Тимощука - колишня зірка "Динамо" готовий сісти у в'язницю після такого вчинку.

"Може, колись ми з ним зустрінемося. Я б його з задоволенням зарізав би. Я тобі чесно кажу. Думаю, що ця зустріч буде. Прикро, що це станеться десь за кордоном, і я сяду. Але я б його з задоволенням зарізав би. Я ненавиджу зрадників, а ця людина зрадила 40 мільйонів людей. Мені прикро за наших жінок та дітей", - додав Алієв.

Анатолій Тимощук замовчує війну

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну Анатолій Тимощук залишився працювати асистентом головного тренера в російському "Зеніті" і жодного разу публічно не висловився проти війни в Україні. В УАФ відреагували на мовчання колишнього капітана збірної України, викресливши його з історії українського футболу

Крім того, Тимощук потрапив під санкції Ради національної безпеки і оборони України. Санкції передбачають блокування активів осіб на території України, обмеження торговельних операцій, а також заборону на в'їзд на територію України.

Вас також можуть зацікавити новини: